Sidebar Menu

Datum objave: 20. Srpanj 2021

STRADALA SLAVONIJI / Poplavljene Našice, Županja i slavonskih desetine sela. Vjetar i led uništili usjeve. Nevrijeme izazvalo goleme materijalne štete.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nakon potresa u Zagrebu i Sisačko – moslavačkoj županiji i povodnja na požeškom području Hrvatska ponovno stradava. U olujnom nevremenu stradala je Slavonija. Nakon što su u nedjelju olujni vjetar i led uništili usjeve u dijelovima istočne Slavonije i Srijema, jučer su velike borine izazvale poplave u Županji i Našicama koje su prema dostupnim informacijama najviše stradale. Pod vodom su brojna slavonska sela - Zoljan, Martin, Donja i Gornja Motičina, Seona... ugroženi su Feričanci, Đurđenovac, Podgarič... Poplavljeno je puno kuća, podruma i gospodarskih objekata. U vrlo kratkom vremenu na nekim mjestima palo i do 144 litre po četvornom metru. Materijalne štete goleme su. 
Foto: Marin Cvijetović / Udruga Farmica / Danko Justić

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.