Sidebar Menu

Datum objave: 13. Rujan 2021

TURISTIČKA SEZONE / Ovo još nismo vidjeli – sredina je rujna, grad je pun, turisti i dalje dolaze, guštaju i plešu po ulicama i trgovima

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Pandemijska korona turistička sezona 2021. godine bit će zapamćena jer prema općem stanju u svijetu uopće nije trebala biti, a ponajmanje je trebala biti uspješna. No, čuda se ipak događaju. Hrvatska se hvali odličnom sezonom i sjajnim turističkim brojkama. Ljeto je bilo odlično, a rujan, kažu upućeni, nevjerojatan. Tako nešto Hrvatska još nije vidjela ni u drugoj polovici kolovoza, a kamo li sredinom rujna.
Svoj doprinos turističkoj sezoni koja je zbog korone trebala biti traumatična i nije dočekana nimalo optimistično, dao je i Šibenik. Grad je vrvio kao košnica, plaže su bile pune, restorani i kafići radili su punom parom. A i sredina rujna donijela je neviđene slike – grad je još uvijek pun, turisti i dalje dolaze, guštaju, šetaju pa čak i veselo plešu po šibenskim ulicama i trgovima. Sve u svemu super.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.