Datum objave: 21. Rujan 2021

ŠTOS ILI PODVALA / Župan Jelić čestitao građanima obljetnicu Rujanske bitke za Šibenik s fotografijom na kojoj je Goran Pauk na topu na Zečevu

Diana Ferić
Diana Ferić

Trebao bi biti dobar štos, ali prije će biti da je podvala novoj županijskoj vlasti. Uz čestitku 30. godišnjice Spomendana Rujanske bitke za Šibenik, koju je  župan Marko Jelić uputio građanima Šibensko – kninske županije na službenim stranicama Županije objavljena je fotografija posade protuavionskog topa na Zečevu u središtu koje je bivši župan Goran Pauk. Pauku se to, naravno, svidjelo pa se odmah pohvalio na svom Facebook profilu  napisavši: „Lipu čestitku sam danas vidio na početnoj županijskoj stranici povodom našeg rujanskog rata, ali posebno mi je simpatičan izbor fotke sa Zečeva s mojom topovskim posadom u podlozi teksta. Hvala, hvala županu i autorima!“.

Naravno, ima tu i ironije, a ne samo zadovoljstva. Teško da se taj izbor fotografije, među mnogobrojnim drugima koje  simboliziraju  pobjedu u  Rujanskoj bitci za Šibenik po volji županu Jeliću no sigurno je da bi bilo kakva reakcija prema onima koji su autori i njeguju lik i djelo bivšeg župana, a riječ je o zaposlenicima bivšeg Ureda župana koji je ukinut, bila kontraproduktivna.

Iz kategorije: Vijesti