Datum objave: 22. Rujan 2021

IZBORI U HDZ -u / Burić će se ovaj put kandidirati za predsjednika ŽO HDZ-a jer želi "vratiti" stožernu stranku na pobjednički put

Diana Ferić
Diana Ferić

Aktualni gradonačelnik Grada Šibenika i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Željko Burić kandidirat će se za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a na predstojećim unutarstranačkim izborima. O tome je danas obavjestio javnost.

"Nakon što je Hrvatska demokratska zajednica meni dala veliko povjerenje kandidirajući me za gradonačelnika Šibenika u tri mandata, a potom i za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Šibenika, osjećam obvezu i odgovornost prema HDZ-u, a s obzirom na trenutačnu poziciju stranke u Šibensko-kninskoj županiji. Želim vratiti povjerenje članstva, ali i svih žitelja Šibensko-kninske županije  te vratiti stožernu stranku na pobjednički put. Želja i cilj mi je u sljedećem mandatu, nakon unutarstranačkih izbora, spojiti iskustvo i snagu mladosti jer je to jedina formula za uspjeh na dobrobit svih nas. Pokazali smo to i u dosadašnjem radu i uvjeren sam da sve skupa možemo preslikati i na Šibensko-kninsku županiju u sljedećem razdoblju", priopćio je Burić.

 
Iz kategorije: Vijesti