Sidebar Menu

Datum objave: 13. Listopad 2021

DONACIJA / Proslavljeni hrvatski diplomatski kuhar Ivo Svirčić daruje Udruzi umirovljenika Krešimirova grada Šibenik 100 porcija bakalara

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ivo Svirčić, proslavljeni hrvatski diplomatski kuhar, prvi kuhar u prvom veleposlanstvu Republike Hrvatske u SAD-, u koji je punih 14 godina kuhajući za svjetske dužnosnike i uglednike pridonosio ugledu i afirmaciji Republike Hrvatske, ove će godine za Božićne blagdane umirovljenicima, članovima Udruge umirovljenika Krešimirova grada Šibenik, darovati 100 porcija bakalara.
On se na tu donaciju odlučio uvjerivši se u izvanredan i uspješan rad te udruge te ga nagraditi i podržati na svoj način. Umirovljenici Udruge umirovljenika Krešimirova grada Šibenik tako će imati priliku za blagdane uživati u bakalaru kakav Ivo Svirčić tradicionalno za Božićne blagdane priprema za Hrvatski diplomatski klub i kakav je pripremao za Božićne blagdane u veleposlanstvu Hrvatske u Washingtonu.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.