Sidebar Menu

Datum objave: 25. Listopad 2021

DOČEK ŠAMPIONA / Vrgorac i Split svečano dočekali svoje svjetske šampione u kickboxingu. Šibenik zaboravio na svoje junakinje Nives Rdaić i Karmelu Makelja.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Vrgorac je priredio svečani doček i spektakularnu bakljadu Nikici Radoniću, osvajaču zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu, a Split je uspjeh svojih boraca proglasio jednim od najvećih uspjeha svojih sportaša. I Splićani su svečano dočekali svoje pobjednike te im odali priznanje za postignute uspjehe. Na Svjetskom prvenstvu u kicboxingu koje je održano u Italiji i Šibenik je postigao fantastične rezultate. Karmela Makelja je već na prvom nastupu na svjetskoj sceni osvojila srebro, a Nives Radić je postigla nezapamćen uspjeh. Po peti je puta za redom obranila titulu prvakinje svijeta. No Nives i Karmen u Šibeniku nisu dobile doček kakav su zaslužile. Možda je u Šibeniku normalno i samo po sebi razumljivo da Nives Radić pobjeđuje i već se 20 godina drži na vrhu svijeta kao jedna od najboljih i najuspješnijih borkinja čiji je trajanje usporedivo s Novakom Đokovićem u tenisu ili Lukom Modrićem u nogometu. Ilimje možda problem untomu što se u Šibenjiku kickboxing ne smatra sportom vrijednim pažnje?

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.