Datum objave: 12. Studeni 2021

KORONA / U Šibensko-kninskoj županiji od korone je u protekla 24 oboljela161 osoba, a još četiri su umrle

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 161 osoba je oboljela od COVID-19 infekcije: 77 osoba s područja Šibenika, 25 osoba s područja Vodica, 18 osoba s područja Drniša, 12 osoba s područja Knina, šest osoba s područja Promine, pet osoba s područja Skradina, po tri osobe s područja Primoštena, Tisnoga i Bilica, po dvije osobe s područja Murtera, Tribunja i Rogoznice te po jedna osoba s područja Unešića, Ružića i Pirovca. Nažalost,preminule su četiri osobe: dvije osobe koje su se liječile u šibenskoj bolnici i dvije osobe koje su se liječile u kninskoj bolnici.
Trenutno je 1012 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 47 osoba, od kojih je sedam osoba na respiratoru, a četiri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). U kninskoj bolnici liječi se 16 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 2847 osoba. Od toga je 2825 bliskih kontakata oboljelih, a za 22 osobe je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.
U posljednja 24 sata testirana je 351 osoba među kojima je koronom bilo inficirano oko 45 posto.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

Iz kategorije: Vijesti