Sidebar Menu

Datum objave: 16. Studeni 2021

KORONA / Raste broj novooboljelih. U Šibensko-kninskoj županiji 176 nova slučaja. Jedna je osoba umrla.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 176 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije: 75 osoba s područja Šibenika, 33 osobe s područja Drniša, 28 osoba s područja Knina, 15 osoba s područja Vodica, sedam osoba s područja Primoštena, četiri osobe s područja Murtera, tri osobe s područja Tribunja, po dvije osobe s područja Skradina, Bilica, Promine i Kistanja te po jedna osoba s područja Tisnog, Rogoznice i Ružića.
U šibenskoj bolnici preminula je žena rođena 1947. godine.
Trenutno je 745 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 46 osoba, od kojih je devet osoba na respiratoru, šest osoba je na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u), a dvije osoba su na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u). U kninskoj bolnici liječe se 22 osobe. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1786 osoba. Od toga je 1775 bliskih kontakata oboljelih, a za 11 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.
U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 467 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.
Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.