Sidebar Menu

Datum objave: 22. Prosinac 2021

ČLANICE INNER WHEEL - a u AKCIJI / Nabavile lektiru vrijednu 5 000 kuna za osnovce u Tisnom

Diana Ferić
Diana Ferić

Inner Wheel klub Šibenik koji je kroz svoje dugogodišnje djelovanje, pred božićne blagdane, darivao  gotovo  sve knjižnice osnovnih škola Šibeniku, nekoliko škola u Županiji te gimnazije  ,,Antuna Vrančića'' nastavlja tu svoju tradicionalnu akciju koju su nazvale ,,Knjiga moj najbolji prijatelj''.

Za potrebe Osnovne škole ,,Vjekoslava Kaleba'' u Tisnom članice tog kluba  nabavile su knjige vrijedne  5.000 kuna i tako obogatile  police knjižnice te škole na zadovoljstvo učenika, nastavnika, a i sebe samih. Sve knjige su iz programa obvezne lektire za osnovnu školu što će omogućiti učenicima da i dalje njeguju i razvijaju čitalačke navike.

 
 
Inner Wheel Klub Šibenik osnovan je 2001. kao dio međunarodne organizacije Rotary clubova, a ove godine je proslavio 20 godina humanitarnog djelovanja u Šibeniku. Od početka svoga djelovanja članice tog kluba najviše su usredotočene na djecu i mlade.
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.