Datum objave: 01. Veljača 2022

NE CIJEPLJENJU I TESTIRANJU DJECE / Danas se s transparentima prosvjedovalo i u Šibeniku, ispred zgrade Županije

Diana Ferić
Diana Ferić

 Prosvjedujući ovog puta protiv cijepljenja i testiranja djece na COVID 19 pedesetak Šibenčanki i Šibenčana koji se od početka protive epidemiološkim mjerama koje se provode u Hrvatskoj okupilo se jutros s transparentima  pred zgradom Šibensko – kninske županije

Je li dosta više ovog skupog i bizarnog igrokaza? Je li dosta iživljavanja nad nama i našom djecom? Ne pitajte me više ništa o koronavirusu, ne moramo više podastirati dokaze o bilo čemu. Meni osobno je jasno da je u tijeku već dvije godine rat globalnih korporacija na čelu s vladama i njihovim marionetama, blagoglagoljivim političarima u finim odjelima uz svesrdnu podršku propagandne artiljerije medija protiv običnog malog čovjeka i svega što je ljudsko, prirodno i normalno”, istaknuo je preko megafona prosvjednik Petar Zlatoper .

Kada je riječ o djeci oni su protiv svega – protiv nošenja maski, cijepljenja, testiranja, saoizolacije i održavanja fizičke distance

Dosta presumpciji zaraženih, ili nitko nije zdrav dok ne dokaže suprotno. Nikome nismo dužni dokazivati svoje zdravlje. Asimptomatski bolesnici ne postoje. I još nešto, obraćamo se i roditeljima. Pokrenimo se i udružimo snage, jer globalna bagra neće prestati s iživljavanjem na našoj djeci. Naši sitni nacionalni pijunčići u cijeloj toj hijerarhiji neće stati slušati dok im god mi ne kažemo ne. No pasaran. U nama je moć i mi odlučujemo kako ćemo živjeti i kako ćemo odgajati svoju djecu”, kazao je uz pljesak nazičnih.

Nakon što su to izrekli pred zgradom Županije uputili su se do zgrade Županijskog zavoda za javno zdravstvo.

Takvi prosvjedi dana su održni i u zagrebi u drugim gradovima u Hrvatskoj

Iz HZJZ-a su poručili da se prosvjedima samo hini briga o zdravlju djece te da je zapravo riječ o pritisku na zdravstvene djelatnike i epidemiološku struku.

Nepotpisani i nedeklarirani organizatori skupova hine skrb o djeci, brinu tobože o zaštiti njihova zdravlja, a već samim pozivom pokazuju da su im, zapravo, djeca zadnja briga i samo instrument za ostvarivanje nekih drugih, njima važnih ciljeva. Protesti, psovke, prijetnje i sve što uz to ide neće i ne mogu rješavati probleme koje svi zajedno imamo u ovoj epidemiji”, priopćili su iz HZJZ -a.

Iz kategorije: Vijesti