Datum objave: 12. Veljača 2022

VALENTINOVO / U ponedjeljak na Poljani fešta, Paško za rođendan dobiva Milenijsku fotografiju

Diana Ferić
Diana Ferić

„Valentinovo u Šibeniku“ i ove se godine obilježava jutarnjim programom u centru grada u ponedjeljak, 14. veljače 2022. godine. Već tradicionalnim nastupima glazbenika i DJ-eva na Poljani će se pridružiti djeca iz dječjih vrtića i osnovnih škola. 

Program na Poljani započinje okupljanjem mališana u 10 sati. Djeca će  sudjelovati u likovnim radionicama na temu ljubavi, a potom i u snimanju Milenijske fotografije povodom rođendana maskote, dječaka Paška.

Nakon toga, svi zajedno će zaplesati u mini disku čiju scenografiju na glavnom šibenskom trgu potpisuje poznati šibenski umjetnik i dizajner Danijel Hrg.  

Za glazbu  će se pobrinuti ekipa Radio Šibenika predvođena Stellom Jakelić, a svoje glazbeno umijeće pokazat će i drugi  sudionici programa „Valentinovo u Šibeniku“ te gosti DJ-evi. Turistička zajednica Grada Šibenika prigodno će svoje sugrađane darivati slasticama i cvijećem. 

Jutarnje druženje na dan zaljubljenih posljednjih nekoliko godina zajedno organiziraju Grad Šibenik, Turistička zajednica Šibenika i Udruga RatCat koje će u ponedjeljak, 14. veljače, poduprijeti i Top Events, Radio Šibenik, Deni Design i Black Orange produkcija koja će navečer putem digitalnih platformi svih sudionika emitirati video s Valentinova 2022.

Iz kategorije: Vijesti