Sidebar Menu

Datum objave: 23. Veljača 2022

NOVA INVESTICIJA / Počinju radovi u Ulici Petra Grubišića, na snazi je privremena regulacija prometa

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog uređenja i postavljanja instalacija Ulica Petra Grubišića u Šibeniku, od križanja sa Težačkom ulicom do križanja sa Ulicom kralja Zvonimira, bit će zatvorena za promet od danas (23. veljače) do 30. svibnja ove godine. U razdoblju izvođenja radova bit će na snazi privremena prometna regulacija, a svi sudionici u prometu mole se da je poštuju.

Ugovor o radovima na uređenju Ulice Petra Grubišića i Zadarske ulice u Šibeniku te postavci vodovodnih i HT instalacija između Grada Šibenika, „Vodovoda i odvodnje“ d.o.o. i „Hrvatskog telekoma“ d.d., kao zajednice naručitelja, te TEC gradnje d.o.o., kao odabranog izvođača radova, potpisali su nedavno Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Šibenika, Damir Martinović, član Uprave „Vodovoda i odvodnje“ d.o.o., Dragutin Gašpari, direktor Odjela za upravljanje projektima u izgradnji pristupne mreže HT-a te Antonijo Svirčić, član Uprave TEC gradnje d.o.o.

Radovi će, sukladno ugovornim odredbama, biti obavljeni u dvije faze.

Ukupna cijena radova bez PDV-a je 2.681.671,96 kuna, a vrijednost radova koje je naručio Grad Šibenik je 1.125.750,80 kuna (bez PDV-a). Vodovod i odvodnja d.o.o., pak, participirat će u ukupnoj cijeni sa 1.480.865,00 kuna (bez PDV-a), dok će naručitelj Hrvatski telekom d.d. za postavku HT instalacija izdvojiti 75.056,16 kuna (bez PDV-a).

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.