Datum objave: 27. Veljača 2022

NIJE DOVOLJNA SAMO VERBALNA PODRŠKA / Aktivist Šimić odlazi po djecu i žene iz Ukrajine na mađarsko - ukrajinsku granicu

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski aktivist i vijećnik u Županijskoj skupštini Šibensko – kninske županije Goran Šimić objavio je na svojoj Facebook stranici da u utorak ide kombijem na granicu Ukrajine i Mađarske po izbjeglice iz Ukrajine. Poziva i druge da mu se priključe.

- Utorak navečer idemo za Ukrajinu kombijem. Žene i dica po granicama čekaju. Idemo kroz Mađarsku do granice. Ko je zainteresiran neka se uključi, ko želi pomoć neka se javi jer pasi laju, a karavane prolaze... Uz pomoć mojih prijatelja i načelnika, župana i ostalih. Dosta je suza... Otišli su i momci dobrovoljci i s njima smo u kontaktu jer Hrvatska je čudo... - stoji u Šimićevoj objavi na Facebooku. 

Svi zainteresirani mogu se javiti i hrvatsko-ukrajinsko udruzi Bila Hrvatska sa središtem u Zadru odnosno Lvovu i to na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 0917398686

Goranan je nedavno dio priznanje “Ponos Hrvatske” za dugogodišnje nesebično djelovanje i aktivnu briga o prirodi. Do sada je organizirao vše od dvadeset ekoloških akcija u moru i na kopnu te proširio svijest o važnosti očuvanja okoliša. 

Iz kategorije: Vijesti