Sidebar Menu

Datum objave: 20. Travanj 2022

POMOĆ IZBJEGLICAMA / Inicijative građana pokrenula tečaj hrvatskog jezika za izbjeglice iz Ukrajine zbrinute u Šibeniku

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Inicijativa građana za pomoć Ukrajincima u Šibeniku organizira besplatne tečajeve hrvatskog jezika za izbjeglice iz Ukrajine zbrinute na području grada Šibenika i u šibenskoj okolici. Prvi sat hrvatskog jezika za djecu i odrasle održan je u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića koja je u toj akciji podržala Inicijativu građana za pomoć Ukrajincima u Šibeniku.
-Budući da je
velik broj građana Šibenika i okolice prihvatio i smjestio izbjeglice iz Ukrajine, pozivamo da ih izbjeglice o kojima skrbe informiraju o mogućnosti pohađanja tečaja hrvatskoga jezika kako bi se što prije snašli u novoj životnoj situaciji, poručuje Inicijativa građana za pomoć Ukrajincima u Šibeniku.
Svi zainteresirani mogu se javiti u Gradsku knjižnicu Juraj Šižgorić Šibenik ili putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.