Sidebar Menu

Datum objave: 22. Svi 2022

MAJKA, SRCE OBITELJI / Koliko puta dnevno dijete zovne mamu?

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nakon dvogodišnje pauze zbog epidemioloških mjera na suzbijanju korone, ponovno je održana priredba Katehetskog ureda šibenske biskupije uz Majčin dan „Majka – srce obitelji”. Priredba je održana u kongresnoj dvorani Katoličke osnovne škole, a bila je osmišljena tako da djeca kroz dijaloge otkrivaju puta koliko dnevno zovnu mamu i zašto. Na iznimno uspjeloj i dirljivoj i emotivnoj priredbi koja je odjekivala snažnim porukama ljubavi prema majkama nastupili su djeca dječjih vrtića Kućica, Šibenska maslina, Žižula, Brat Sunce i Blažena Hozana, vjerske skupine Anđeli, vrtićke skupine Jabuka – Ražine i odgojne skupine Dupini te učenici osnovnih škola Rogoznica i Ivan Duknović te Katoličke osnovne škole i Turističko-ugostiteljske škole.
Sudionike priredbe pozdravio je
biskup mons. Tomislav Rogić koji je pozvao da se molitvom prate mame u njihovoj odgovornoj zadaći te zahvalio na velikom odazivu i sudjelovanju djece i mentora i roditelja koji su ih došli podržati.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.