Datum objave: 24. Svibanj 2022

KADROVSKO OSVJEŽENJE / Šibenčanin Igor Bergam novi je direktor TZ Općine Pirovac,a sa sobom nosi veliko iskustvo u organiziranju festivala

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenčanin Igor Bergam, prvostupnik ekonomije i etablirani organizator i menadžer  festivala  i ostalih glazbenih događanja potvrđen je za novog direktora Turističke zajednice  Općine Pirovac i danas je potpisao ugovor o radu s načelnikom te Općine Ivanom Gulamom, kao predsjednikom te turističke zajednice. On je već više od mjesec dana izabran na tu funkciju, nakon što se dosadašnji direktor Igor Meić nije kandidirao, ali dugo se čekalo na suglasnost Ministarstva turizma. 

„Zahvalio bi turističkom vijeću općine Pirovac na čelu s Ivanom Gulamom, na jednoglasnoj odluci da podrže moju kandidaturu za direktora TZ Općine Pirovac. Na novu funkciju gledam kao novo poglavlje u životu na kojoj ću moći moje znanje, iskustvo i kompetencije usavršavati i pokazati ih u punom svjetlu u malom, lipom mistu kao što je Pirovac. Budući da nemam puno vremena za organiziranje ljetne sezone, za ovu godinu ću nastaviti s dobrim praksama i projektima svog prethodnika, a 2023. godinu gledam kao prvu godinu mojih ideja i novih planova”, kazao nam je danas Bergam.
On je  novo je lice u turističkom sustavu, ali se iskazao već više od 10 godina u organiziranju festivala u  Šibeniku poput REGIUS -a, Membraina  i manifestacije Kulturaljka, a ove godine je organizirao i „Proljetne ferije” u Šibeniku.
Iz kategorije: Vijesti