Datum objave: 05. Lipanj 2022

EVENT / Party Malezijaca na trgu između šibenske katedrale i Vijećnice, zakupili su restoran i cijeli trg

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Enigma je riješena – sinoćnji event  ispred šibenske katedrale i Gradske vijećnice organiziran je za sudionike kongresa kozmetičke industrije koji je u Solarisu organizirala jedna velika kozmetička kompanije iz Malezije, pa su Malezijci uglavnom bili i sudionici.

Što će se događati ispred Katedrale Šibenčani su se počeli pitati već u noći s petka na subote kada je na trg između šibenske katedrale i Vijećnica stigao veliki kontingent stolica i stolova. Novinari su pokušali doznati što se događa, ali nitko navodno nije znao niti u gradskoj upravi niti u šibenskoj turističkoj zajednici. „I mene su jučer zvali novinari i pitali znam li što se priprema, ali nisam imao pojma. Tek sam naknadno doznao da je organizator eventa jedna splitska agencija i da su za tu večer zakupili i restoran Gradska vijećnica”, kazao nam je jutros Dino Karađole, direktor TZ Grada Šibenika. 
Sinoć je organiziran taj event  na potezu  od spomenika Jurju Dalmatincu do kraja Trga republike. Tim se dijelom nije smjelo prolaziti. Kako, doznajemo iznajmljena im je i restoran Gradska vijećnica,a hrana i piće stigli su iz Slovenije. Goste su zabavlja ovog puta tri tenora i šibenska operna diva Nera Gojanović,a organizator je bila jedna splitska agencija. Malezijci  su uživali  i u glazbi i u cijelom događanju na tom jednom od najljepših renesansnih trgova u Europi. Teško je povjerovati da za to događanje nisu znali u gradskoj upravi jer su i  oni morali odobriti korištenje tog prostora.
 
Iz kategorije: Vijesti