Datum objave: 07. Lipanj 2022

PONOVLJENI POZIV / Županija sufinancira studentima prijevoz vlakom, evo kako se možete prijaviti

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Na službenim stranicama Šibensko-kninske županije objavljen je ponovljeni Javni poziv redovitim studentima s područja Šibensko-kninske županije za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na sufinanciranje troškova prijevoza vlakom za 2022. godinu.

Financijska sredstva koja se dodjeljuju putem ovog Javnog poziva odnose se na sufinanciranje prijevoza vlakom redovitim studentima koji imaju prebivalište u Šibensko-kninskoj županiji od mjesta stanovanja do mjesta studiranja u Republici Hrvatskoj za razdoblje lipanj-srpanj 2022. godine.

Ponovljeni Javni poziv za akad. god. 2021./2022. otvoren je do 30. lipnja 2022. godine, odnosno do utroška financijskih sredstava. Prije početka sljedeće akademske godine bit će raspisan novi Javni poziv.

Ovom mjerom redoviti studenti koji studiraju na području Šibensko-kninske županije imaju pravo na 50% sufinanciranja redovne prijevozne cijene za mjesečna putovanja prema cijeni prijevoznika koje vrijede na dan kupnje mjesečne prijevozne karte, dok redoviti studenti koji studiraju na područjima ostalih županija imaju pravo na 50% sufinanciranja iznosa karte za četiri jednosmjerne ili dvije povratne karte mjesečno prema cijenama koje vrijede na dan kupnje prijevozne karte.

Prijave na Javni poziv s dokumentacijom podnose se u zatvorenoj omotnici preporučeno poštom ili neposredno u pisarnicu Županije na adresu:

Šibensko-kninska županija

Upravni odjel za prosvjetu, znanost, kulturu, sport i nove tehnologije

Trg Pavla Šubića I., br. 2, 22000 Šibenik

s naznakom za:

JAVNI POZIV redovitim studentima s područja Šibensko-kninske županije za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na sufinanciranje troškova prijevoza vlakom za 2022. godinu.

Sve informacije vezane za Javni poziv mogu se dobiti u nadležnom Upravnom odjelu na broj telefona 022/460-728 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iz kategorije: Vijesti