Datum objave: 09. Lipanj 2022

PASJA VRUĆINA / Vatrogasci spasili malo dijete koju su roditelji ostavili na suncu u zatvorenom automobilu da bi u njegovim kolicima prošetali psa.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Sedmomjesečnu bebu koju su u zaključanom i zatvorenom automobili parkiranom na suncu ostavili njeni roditelji, u posljednji su tren izvukli vatrogasci. Temperatura u vozilu već se popela na gotovo 50 stupnjeva i da nije bilo dojave građana i brze intervencije vatrogasaca, čak i da je preživio pakao bebač bi imao trajne posljedice. Već sama činjenica da je netko, a riječ je o njemačkim državljanima, ostavio dijete u zatvorenom vozilu čija se unutrašnjost na suncu doslovno užari, izazva zgražanje, a do konsternacije je došlo kada se doznali da su neodgovorni roditelji ostavili dijete u automobilu da bi u njegovim kolicima provozali svog psa.
Taj jezivi slučaj dogodio se danas u Umagu čija je policija podnijela kaznenu protiv troje njemačkih državljana u dobi od 47, 48 i 22 godine zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo povreda djetetovih prava.
Policija je dobila dojavu u 12,54 sati i odmah poslana dvojicu vatrogasca koji su vidjevši u kakvom je stanju dijete, bez oklijevanja razbili staklo na autu, izvukli dijete i zbrinuli ga do dolaska hitne.

Foto: Facebook JVP Umag

Iz kategorije: Vijesti