Datum objave: 19. Srpanj 2022

Obrtrnička komora Šibensko – kninske županije i sva Udruženja obrtnika pomažu kolegi Mladenu Dukiću kojemu je požar uništio radionicu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Obrtnička komora Šibensko-kninske županije dodijelit će novčanu donaciju obrtniku Mladenu Dukiću čija je radionica za proizvodnju i servisiranje brodske opreme potpuno izgorjela u velikom požaru koji je 13. 7. 2022. poharao Zaton i okolicu. Odmah nakon saznanja o nastaloj šteti u obrtu DM nautika Mladena Dukića, Upravni odbor Obrtničke komore ŠKŽ je na hitnoj, izvanrednoj sjednici donio Odluku o novčanoj donaciji u iznosu od 70 000 kuna. Uz Obrtničku komoru ŠKŽ, u donaciji sudjeluju udruženja obrtnika Šibenik, Knin, Vodice - Tribunj, Murter, Pirovac, Tisno i Drniš.

-Odmah nakon što je Mladen Dukić izvijestio naš županijski Komorski ured što se dogodilo, sa suradnicima sam posjetio gospodina Dukića u Zatonu. Šteta je strašno velika jer su izgorjeli svi njegovi strojevi i alati. Odmah sam sazvao Upravni odbor na kojem je donijeta odluka o žurnoj novčanoj pomoći obrtniku Dukiću. Na tomu nećemo stati. Županijska obrtnička komora već je zatražiti pomoć i od naše krovne institucije HOK-a te od kolega iz ostalih županijskih obrtničkih komora i udruženja obrtnika- kazao je Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije.

Iz kategorije: Vijesti