Sidebar Menu

Datum objave: 16. Kolovoz 2022

POŽAR/ Požar kod Vrpolja je pod nadzorom, izgorjelo oko 100 hektara borove šume

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Požar koji izzbio danas poslijepodne kod Vrpolja je  pod nadzorom. Izgorjelo je oko 100 hektara guste borove šume. Kuće su obranjene i nema otvorene vatre ni širenja. Na terenu su još dva firebossa i 50 vatrogasaca koji rade na sanaciji požarišta, doznajemo u Centru 112. 

Objavljeno ranije:

Kuće koje je ugrozio požar koji je oko 15. 20 sati izbio u Vrpolju su obranjene, a vatra je nošena vjetrom krenula u pravcu Industrijske zone Podi. U gašenju požara sudjeluje 51 vatrogasac sa 18 vozila i četiri kanadera. Cesta Vrpolje-Danilo je zatvorena i isključena je struja na tom području, kažu u Županijskom centru 112. 

Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije je izvijestila da su zaprimili dojavu o požaru u 15.17 sati. 

Zaprimljena je dojava otvorenog prostora na području Vrpolja. Na intervenciju su izašli JVP Šibenik, DIP Šibenik, ŽVZ, DVD-i Šibenik, Zablaće, Brodarica, Grebaštica, Zaton, Perković, Skradin i Bilice sa 32 vatrogasca i 12 vozila. U gašenju sudjeluju i zračne snage. Intervencija je u tijeku”, istaknuli su.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.