Datum objave: 19. Kolovoz 2022

ŽUPANIJA DOBIVA DAN BRANITELJA / Trebao bi se obilježavati 22. rujna na Spomendan rujanske bitke za Šibenik, odlučit će Županijska skupština

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibensko – kninska županija bi mogla dobiti Dan branitelja. O tome se razgovaralo na sastanku s braniteljskim udrugama koji je inicirala zamjenice župana Šibensko – kninske županije Iris Ukić Kotarac.

Osim zamjenice župana, na sastanku su sudjelovali predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata te privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana Agnesa Filipović Grčić.

Svi sudionici sastanka složili su se kako bi se Dan branitelja Šibensko-kninske županije trebao obilježavati 22. rujna, na Spomendan Rujanskog rata. Prijedlog će na očitovanje biti poslan i svim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata s područja naše županije, a čiji predstavnici nisu sudjelovali na ovom sastanku.

O ovoj temi se već više puta razgovaralo, ali nisu poduzeti nikakvi konkretni koraci te je zamjenica župana odlučna da se Odluka o proglašenju Dana branitelja ŠKŽ donese što je prije moguće, na prvoj sljedećoj sjednici Županijske skupštine Šibensko-kninske županije, objavljeno je na stranicama Županije.

Iz kategorije: Vijesti