Datum objave: 24. Kolovoz 2022

KOŠARKAŠKI TURNIR GLINA 2022 / Škola košarke „Dražen Petrović” ide na turniru u Glini. Sudjeluje u obnovi sporta na od potresa stradalom području Hrvatske.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska Škola košarke „Dražen Poetrović” sudjelovat će na Međunarodnom košarkaškom turniru za dječake do 13 godina „Glina 2022” u Glini te će tako pridonijeti obnovi i popularizaciji sporta u tom gradu koji je teško stradao u potresima. Na turniru posvećenom prerano preminulom osnivaču KK „Glina” uz ŠK „Dražen Petrović” nastupaju „Cibona”, „Cedevita Junior”, „Dubrava”, „Bosco” i „Novi Zagreb” iz Zagreba, „Split” iz Splita, „Krka” iz Novog Mesta, „Ilidža” iz Sarajeva i slovenska košarkaška „Ratgeber Akademia”. Organizator turnira je Košarkaški klub „Glina”, a održava se 3. i 4. rujna.

Ni ratna razaranja ni potres, nisu, ne smiju i neće nas zaustaviti da pružimo našoj djeci i našem gradu ono što zaslužuje. Ovim turnirom poručujemo da su mladi budućnost i da Grad Glina i košarka Gline imaju budućnost. – poručuju iz KK „Glina” te dodaju kako je dolazak ŠK „Dražen Petrović” za njih prigoda za uzvrat gostoprimstva koje im je bilo ukazano u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti