Datum objave: 02. Rujan 2022

PROPAO JOJ PLAN / Računajući da je milijunašica supruga Damira Škugora u kolovozu dala otkaz pa ga nakon njegovog uhićenja povukla

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Burno ljeto u obitelji Škugor, koja je postala “slavna” uhićenjem u aferi oko prodaje plina iz Ine, bilo je još i daleko burnije nego što se činilo nakon prvih vijesti o umirovljeniku sa stotinama milijuna kuna na računu. Naime, nakon što su Damir Škugor i njegov otac Dane, ovih dana sigurno najpoznatiji maslinar i umirovljenik u Hrvatskoj, krajem srpnja otputovali u Švicarsku, Damirova supruga Ana Škugor dala je sredinom kolovoza otkaz na radno mjesto u Hrvatskoj regulatornoj agenciji za mrežne djelatnosti (HAKOM), dozanaje Telegram.hr.

 Sve do kraja kolovoza, dakle, Škugori su mislili da imaju stotine milijuna kuna zarađenih na ilegalnoj preprodaji Ininog plina. Prije nekoliko dana objavljeno je da su Škugor i otac krajem srpnja bili otputovali u Švicarsku. Ondje su, pretpostavlja se, tražili način kako da sakriju novac.

U međuvremenu, Škugorova supruga Ana, zaposlenica državnog HAKOM-a, sredinom kolovoza dala je otkaz.

No otkaz je, kako su za Index potvrdili iz HAKOM-a, povukla krajem kolovoza. Prema informacijama Indexa, otkaz je povukla 29.8., prvi radni dan nakon što joj je suprug uhićen.

"Možemo potvrditi da je gospođa Škugor sredinom kolovoza predala zahtjev za redovitim otkazom ugovora o radu te je naknadno, krajem kolovoza, zatražila opoziv izjave o otkazu.

Zbog poštivanja privatnosti svojih zaposlenika, HAKOM ne može komentirati ili iznositi razloge postupanja gospođe Škugor", stoji u odgovoru.

 Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3