Datum objave: 05. Rujan 2022

NAJBOLJI HRVATSKI RADNIK / Raspisan natječaj za izbor najboljeg hrvatskog radnika. Pobjednik odnosi nagradu od 100 000 kuna.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Projekt Mali svjetionik, Mazars Hrvatska, Tim Kabel, Udruga Partner i Zaklada Rhema raspisali su javni otvoreni natječaj za izbor najboljeg radnika u Hrvatskoj „Mali svjetionik za velike ljude”. Natječajem se traži hrvatski radnik, zaposlenik koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene. U završnicu izbora ulazi 10 najboljih kandidata, a pobjednik osvaja nagradu od 100 000 kuna i titulu naj radnika odnosno naj djelatnika Republike Hrvatske.
Organizatori ovim izborom žele promicati vrijednosti poštenja i rada te u prvi plan staviti jednostavne i vrijedne ljude koji stoje na tim vrijednostima jer nas one, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize.
-
Mi vjerujemo u važnost svih ljudi, i malih i velikih – naglašavaju organizatori natječaja „Mali svjetionik za velike ljude” - ako na bilo koji način promiču vrijednosti poštenja i rada. Želimo u prvi plan staviti vrijedne ljude koji stoje na tim vrijednostima jer nas one, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize. Ali trebaju nam živi primjeri koji će nas nadahnuti i pokrenuti, trebaju nam svjetionici.
Prošle godine slavodobitnik je bio Zlatko Pisac, viši stručni savjetnik za pomorce u Lučkoj kapetaniji Split.

Iz kategorije: Vijesti