Datum objave: 09. Rujan 2022

PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA /Zbog današnje utakmice Šibenik- Hajduk autobus za Šubićevac neće prometovati od 17 do 23 sata

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zbog današnje utakmice Šibenik -Hajduk i posebne regulacije prometa dok bude trajala u to vrijeme neće voziti autobus za Šubićevac, priopćili su iz Gradskog parkinga.

Korisnicima javnog gradskog prijevoza na liniji L2 Šubićevac – Ražine da danas 9.rujna u vremenu od 17 do 23 sata linija neće prometovati u smjeru Šubićevca, budući da će zbog izvanredne situacije, održavanja nogometne utakmice Šibenik – Hajduk, prometnica u Ul. Bana Josipa Jelačića biti zatvorena za sav promet u vremenu od 17:00 h – 23:00 h”, priopćili su.

Autobusi na liniji L2 Šubićevac – Ražine u tom vremenu će prometovati samo u smjeru

Ražine – Tržnica – Ražine prema postojećem voznom redu.

Zbog održavanja nogometne utakmice na stadionu Šubićevac u Šibeniku između HNK Šibenik i HNK Hajduk Split u petak, 9. rujna 2022. godine, bit će uspostavljena privremena regulacija prometa. U vremenu od 18 do 23 sata, tako, dijelom Ulice bana Josipa Jelačića (od Lidla do restorana Uzorita) neće biti moguće prometovanje vozilima, a promet će policijski službenici preusmjeravati na Ulicu Bana Ivana Mažuranića. U isto vrijeme, osim za gledatelje sa važećom kartom i stanare, neće se moćiprometovati ni dijelom Ulice Đure Đakovića ( od nadvožnjaka do skretanja za Vilu Velebita).

Iz kategorije: Vijesti