Datum objave: 12. Rujan 2022

Predstavljena knjiga „Lipo stoji narančasta boja” Ive i Petra Mikuličina nastala u povodu proslave 90 godina Hrvatskog nogometnog kluba „Šibenik”

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku predstavljena je knjiga Ive i Petra Mikuličina „Lipo stoji narančasta boja: Priče o devedeset godina HNK Šibenik”, Knjigu je u ediciji „Monografije” tiskala Gradska knjižnica "Juraj Šižgorić", a predstavili su je Vilijam Lakić u ime nakladnika, novinar i recenzent Zoran Ševerdija i veteran HNK „Šibenik” Ivan Ninić. Uvodne riječi na promociji dali su dr. Željko Burić, gradonačelnik Šibenika, Rino Jurić, predsjednika Nadzornog odbora HNK „Šibenik”, a prigodno je u povodu izlaska knjige i osvajanja titule prvaka Europe u vaterpolu govorio i izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.
Knjiga je, djelo Ive i Petra Mikuličina, kako je rečeno nastala je u povodu proslave 90 godina Hrvatskog nogometnog kluba „Šibenik” koji je osnovan 1932. godine. na Na 330 stranica ilustriranih s više od 100 fotografija, knjiga „Lipo stoji narančasta boja” sadrži priče o prošlosti i sadašnjosti kluba.
Promociju su svojom nazočnošću uveličali veterani HNK „Šibenik”, predstavnici šibenskih sportskih organizacija, dužnosnici HNK „Šibenik”, brojni šibenski uglednici i javni radnici te predstavnici navijača HNK „Šibenik” Funcuta.

Iz kategorije: Vijesti