Datum objave: 30. Rujan 2022

THINK FUTURE / Prijavite se na konferenciju u Trokutu na koju dolaze dizajn kreativci i developeri iz svijeta

Diana Ferić
Diana Ferić

Dizajn kreativci, podatkovni stručnjaci i developeri iz svih krajeva svijeta gostovat će na Think future konferenciji koja će se održati od 4. do 6. listopada u Trokutu.

 Riječ je o eventu u organizaciji šibenskog Inkubatora za nove tehnologije.

Prvog dana konferencije u utorak 4. listopada slušat ćemo predavanja o aktualnim trendovima iz svijeta data sciencea, a o njima će govoriti Trokutovi partneri iz Ujedinjenog Kraljevstva, Intuita Consulting. Riječ je o tvrtki s velikim rastom poslovanja i koja kontinuirano zapošljava nove kadrove, a odnedavno ima i svoju podružnicu u Šibeniku. U Trokutu su upravo data science identificirali kao tehnologiju budućnosti. To je glavno zanimanje za koje će se prekvalificirati polaznici NEET akademije koja također ubrzo slijedi.

Drugog dana konferencije moći ćete vidjeti prezentaciju 3D razglednice, nove VR igrice, web 3.0 i iskustva iz prve ruke grafičkih dizajnerica iz metaverzuma.

Treći dan u Trokut stižu predavači iz SAD-a, predstavnici tvrtke Teltech, koja je dio Mozaik grupe, a koja je ujedno razvila aplikativna rješenja poput “ITranslate-a”, “RoboKillera”, i “DailyBurna”. Oni će šibenskoj publici na inovativan i suvremen način približiti teme poput product developmenta, “trendova u marketingu do 2030.”, mjenjanja idealnog kupca i svega onog što nas ne uče u školi.

Ne propustite predavanja o data scienceu, marketingu budućnosti i ostalim trendovima koji su već iza ugla, a prenosit će vam ih vodeći stručnjaci s tih područja koji u Trokut stižu iz svih krajeva svijeta.

 Pošaljite svoju prijavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osigurajte svoje mjesto i budite dio trodnevne konferencije “Think Future” . (PROMO)

 

 

Iz kategorije: Vijesti