Datum objave: 24. Listopad 2022

PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA / U Ulici Matije Gupca kod Poliklinike ugrađuju se podzemni kontejneri, vozi se jednim prometnim trakom

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog ugradnje podzemnih kontejnera od danas, 24. listopada u Ulici Matije Gupca kod Poliklinike, bit će uspostavljena privremena regulacija prometa. Radovi će trajati 15 dana, a izvodi ih tvrtka Kova d.o.o.za potrebe

Zbog radova će biti zatvoren jedan vozni trak, a kroz drugi će biti propuštana vozila u oba smjera. Za pješake je osiguran obilazak preko parkinga Poliklinike.  

Riječ je o nastavku ugradnje pet podzemnih kontejnera za odvojeno prikupljanje otpada (plastična, metalna, staklena ambalaža i papir), dva kontejnera i 20 kanti za otpad lampiona na  području grada Šibenika.

Podzemni kontejneri već su ugrađeni na Obali prvoboraca u Docu, u Ulici Zagrađe kod Vatrogasnog doma, a sljedeće lokacije ugradnje su Ulici Stjepana Radića nasuprot Policijske postaje Šibenik, te u Težačkoj ulici.

Cijena nabave bez PDV-a iznosi 1.118.309,35 kuna. Projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od maksimalnih 504.490,00 kuna s PDV-om, što čini 40 % opravdanih troškova projekta.

Mole se građani za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa, poručuju iz gradske uprave.

 

Iz kategorije: Vijesti