Datum objave: 24. Listopad 2022

TERAPIJA PJEVAJUĆIM ZDJELAMA / Inspirativna iskustva žena koja su se prepustile zvučnoj kupki i kažu:doživjele smo transformaciju!

Diana Ferić
Diana Ferić

Kad bih detaljno opisala koliko je moj život preporodilo to što redovno idem na zvučne kupke kod moje terapeutkinje i kakvu sam pozitivnu transformaciju doživjela ljudi bi pomislili da sam sišla s uma, ali to je jednostavno tako, kazala nam je jedna starija Šibenčanka koja već godinama živi u Italiji. Slična iskustva ima i naša poznata mlada poduzetnica Šibenčnaka Barbara Maheshwari koja živi na relaciji London Zagreb i vodi uspješnu tvrtku Remote Bob. Ona više od godinu i pol dana u Zagrebu ide na terapiju tibetanskim zdjelama.

Terapije zvučnim zdjelama okrenule su mi život na bolje. Počela sam se osjećati mirnije, zadovoljnije, ispunjenije i mudrije donositi odluke u životu. Tretman je opuštajući, uživam u njemu i rezultati se osjete vec nakon prvih par tretmana”, ističe ona.

Odnedavno i u Šibeniku postoji zvučna kupka, terapija tibetanskim zdjelama koju vodi licencirana terapeutkinja Hrvatskog udruženja za prirodnu, duhovnu i energetsku medicinu HUPED Natalija Buneta o čemu smo već pisali. https://mok.hr/vijesti/item/35844-zvucna-kupa-oporavite-se-od-stresa-i-ublazite-brojne-bolesti-na-terapiji-pjevajucim-zdjelama-licencirane-terapeutkinje-natalije-bunete. Terapija pjevajućim zdjelama tzv zvučne kupke, idealna je za oporavak od vanjskih utjecaja koji u ljudima izazivaju sve samo ne mir, spokoj i sreću. Takva terapija zvukom dovodi do dubokog opuštanja, djeluje na stanice u našemorganizmu i oporavlja nas od stresa.

U proteklih mjesec dana formirala se grupa žena koja redovito dolazi na tu terapiju koju Natalija organizira vikendom u prostoru kluba Balance na Vidicima.

Zanimala su nas njihova iskustva.

Kad sam došla ovdje ništa nisma očekivala. Došla sam otvorenog uma da vidim što ću doživjeti. Došla sam puna lijepe energije i zadovoljna i želim ovu kupku osjetiti svim osjetilima i to mi se i dogodilo.Ne trebamo ni o čemu misliti. Moramo samo tu naći i jednostavno biti, da osjetimo i osvijetlimo tu pranayamu, disanje, a frekfencije zdjele rade svakome što treba. Sigurna sam da ću nastaviti s terapijom”, kazala nam je Andrea.

Imala sam nekih privatnih problema i već godinu dana razmišljam da odem na terapiju tibetanskim zdjelama i bilo mi je drago kad sam na Internetu pročitala da se održava u Šibeniku. Patila sam od nesanice, bila sam rastrojena.Tu sam četvrti put i zaista se osjećam mirnije i opuštenije. Puno bolje spavam. Kad sam tu onda sam zaista tu i sada i nisma ni sa čim opterećena. Osjećam samo mir”, opisala nam je svoj doživljaj Josipa.

Ja sam bila na dosta zračnih kupki. Svaki put je bilo drukčije. Nemam očekivanja, ali glavno je da sam tu i da se opustim. No mozak uvijek radi. Tek ovdje osjetiš kako mozak stalno radi. Mozak vrti svoje filmove”, objasnila je Ena svoj doživljaj terapije tibetanskim zdjelama. Važno je znati da svatko tu terapiju doživi na svoj način i da, kako kaže terapeutkinja Natalija, na to imaju pravo. Imaju mogućnost pokazai kako se u tom trenutku osjećaju i to na kraju, ako žele, podijeliti s grupom

Došla sam iz znatiželje sada jedva čekam da opet idem. Zašto? Jer se osjećam mirnije i staloženije u svakodnevnom životu i nekako se lakše nosim sa zdravstvenim problemom koji me već dugo muči. Budući da sam sam tip koji uvijek nešto radi i priča, godi mi da se mogu isključiti i prepustiti zvukovima velikih i malih zdjela te čudesnih zvončića koji me svaki puta asociraju na anđeoski šapat”, ispričala nam je Karmen.

Poznato je da terapija zvukom tibetanskih zdjela uravnotežuje fizičko, emocionalno i duhovno tijelo. Osobito je djelotvorna kod poremećaja izazvanih stresom, kod depresije, umora, iscrpljenosti, ljutnje, osjećaja odvojenosti i usamljenosti, svih vrsta strahova nastalih poremećajem ravnoteže i harmonije u tijelu.Zvučne kupke koriste se i u radu s djecom s teškoćama u razvoju, slušno oštećenim i gluhim, djeci s cerebralnom paralizom, multiplom sklerozom, Downovim sindromom...
Tibetanske zdjele
udaraju se nježno posebnim batićem i proizvode holistički zvuk i vibraciju koja se širi od mjesta gdje je položena kroz cijelo tijelo. Napuni i zavibrira svaku stanicu, svaki atom s informacijom zdravlja, harmonije i ravnoteže. Zvuk ove masaže duboko pročišćuje i regenerira sve razine našeg bića, poboljšava cirkulaciju, briše stanična sjećanja starih trauma, otklanja i poboljšava stanje bolesti, harmonizira energetske centre, povećava životnu radost i energiju.

Ako želite iskusiti tu vrstu terapije koju sve više uvažava i medicinska struka javite se na mob: 091 934 58 21.

Iz kategorije: Vijesti