Datum objave: 25. Listopad 2022

ČESTITKE / Šibenski ABC dobio drugu nagradu među županijama u kategoriji "Doprinos poduzetništvu"

Diana Ferić
Diana Ferić

 Županijski projekt ABC – Adriatic Business Centre, dobio je drugu nagradu na ovogodišnjem natjecanju za najbolji EU županijski projekt.

Prošle godine dobili smo treću nagradu za naš prekogranični projekt Centra metala i plastike u ŠKŽ – Plamet Compet, ove godine smo drugi, a sudeći po uzlaznom trendu, sljedeće godine, ako bude pameti i sreće, pripremamo se za prvo mjesto”, napisali su na Facebook stranici Razvojne agencije.

 Dobili su nagradu za „Rekonstrukciju i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ – Šibensko-kninska županija .

Čak 37 EU projekta natjecalo se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Hanza media u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Projekt „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ “ prijavila je Razvojna agencije Šibensko-kninske županije u izbor za najbolji EU projekt u kategoriji "Doprinos poduzetništvu".

Projektom je dobiven suvremeni poslovni hub u kojem se sinergijskim djelovanjem javnog i privatnog te sektora obrazovanja i istraživanja radi na osmišljavanju i realizaciji inovativnih i kreativnih razvojnih projekata na području Jadranske Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta bila je 19.961.469 kuna, iznos isplaćenih bespovratnih sredstava bila je 18.512.458 kuna, a vlastita sredstva 1.449.011 kuna.

Iz kategorije: Vijesti