Datum objave: 28. Listopad 2022

DOGODI SE / Šibenčanin Mario Guberina zapeo u kvizu "Tko ćeli biti milijunaš" na pitanju iz knjige o Harryju Potteru i osvojio samo 1 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

 Šibenčanin Mario Guberina student komunikologiju u Zagrebu, mlađi sin poznatog šibenskog kipara Ale Guberine nastupio je sinoć u kvizu „Tko želi biti miijunaš” i zapeo na pitanju za 16 tisuća kuna. U publici je kao potpora bio njegov stariji brat Ante, likovni umjetnik.

 Pitanje glasilo „Što viri iz zida s natpisom ‘Peron 9 3/4”na londonskoj željezničkoj stanici King‘s Cross?‘, a ponuđeni odgovori glasili su - kišobran, stolac, kolica i bicikl. Mario je na tom pitanju zatražio džokera ‘zovi‘. No, on mu nije mogao pomoći pa je Mario odlučio iskoristiti i džoker ‘pola-pola‘ nakon kojeg su ostali ponuđeni odgovori - kišobran i kolica, prenosi Jutarnji list.

Mario je naposljetku, ne pitajući publiku, odlučio pogađati te odabrao odgovor kišobran, Zbog toga je osvojio samo 1000 kuna jer je riječ o Harryju Potteru i Kamenu mudraca, prvoj u nizu megapopularnih knjiga i filmskoj adaptaciji o najslavnijem malom čarobnjaku, koji s kolicima za prtljagu prolazi kroz zid između 9. i 10. perona londonske željezničke postaje King‘s Cross kako bi se ukrcao u Hogwarts Express.

Mario je sudjelovao i u kvizu Potjera, a 2018. godine i u emisiji Supertalent.

Iz kategorije: Vijesti