Datum objave: 07. Studeni 2022

SHE FORCE:Zahvaljujući poduzetničkoj ideji šibenske nevisteThangrimawi Huolngo Šibenik je postao dom čuvenih azijskih masaža

Diana Ferić
Diana Ferić

Indijka Thangrimawi Huolngo, šibenska nevista koja se već desetak godina bavi azijskom masažom otvorila je u Šibeniku krajem prošle godine Asian Massage Studio za sve vrste azijskih tradicionalnih masaža i pogodila potrebe Šibenčana i turista koji ga posjećuju. Isprva je u tom studiji radila samo ona, a ovog ljeta je zaposlila još dvije maserka iz Indije i recepcionerku. Ona i njezin suprug, koji joj je velika potpora ,planiraju proširiti djelatnost i prostor u kojem rade. Bilo da muku mučite s migrenama, bolovima u mišićima, kralježnici ili se osjećate anksiozno, azijske masaže pomoći će vam da povratite zdravlje i energiju!

Iza Thangrimawi Huolngo je 11 godina iskustva rada kao terapeutkinja u hotelima s 5 zvjezdica i na kruzerima, a jednom je upoznala sadašnjeg supruga pa ju je zapravo ljubav dovela u Šibenik.

Radim više od 15 različitih vrsta masaža, uz ostalo duboku masažu tkiva, tajlandsku masaža Herbal Potli masažu, ajurvedska masaža. Kod nas možete isprobati i Balinese masažu čije tehnike uključuju akupresuru, valjanje i treperenje kože, čvrsto i nježno masiranje uz primjenu eteričnih ulja. Tu je i Thai masaža nogu. Mogu reći da su azijske tradicionalne masaže jako djelotvorne i pomažu kod uklanjanja boli i napetosti u organizmu, kao i u detoksikaciji tijela. Radim više od 15 različitih vrsta masaža Posebnost azijske masaže je što je opuštajuća djeluje na tijelo i um, a ovdje kod vas se u uglavnom rade sportske i fizikalne masaže , kaže ona i dodaje. „Dolazim iz Indije. Radila sam dugo na kruzerima, s turistima iz cijelog svijeta. Raduje me što nama sada u u naš studio dolaze i turisti. U njihovim zemljama ove vrste masaže su već poznate i obraduju se kada vide što sve radimo. Mnogi se vraćaju. To me jako raduje”. Po njezinim riječima i mnogi Šibenčani su prepoznali blagodati ovih masaža te se redovito predaju vještm i istodobnom nježnim pokretima Thangrimawi i njenih kolegica.

Thangrimawi je najprije počela raditi sama, a potom je zaposlila recepcionerku i onda još dvije maserke iz Indije. Dobila je za opremu subvencije iz proračuna Šibensko – kninske županije no najveća joj je potpora suprug koji i dalje radi na kruzeru. “Njegova pomoć i potpora su glavni razlog što sam se upustila u ovaj posao i nisam požalila”, zaključuje ova simpatična Indijka koja je obiteljsku i poslovnu sreću pronašla u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti