Datum objave: 14. Studeni 2022

Roditelji, učenici i djelatnici Osnovne škole Petra Krešimira IV. zajednički uredili okoliš škole. Žele biti primjer svojoj djeci i ponositi se svojom školom.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Roditelji, učenici i djelatnici Osnovne škole Petra Krešimira IV. Zajednički su na poziv Vijeća roditelja uredili školsko dvorište i okoliš škole. Obojili su ogradne zidove oko škole i školskog igrališta te uredili i oplemenili zelene površine. Suradnja roditelja i ove škole koju pohađa 548 učenika, pokazala je ova akcije, odlično funkcionira, a potvrđuje je lijep i uredan okoliš škole kojeg smatraju zajedničkom vrijednošću.
-Estetski izgled naše škole važan nam je da bismo se u njoj osjećali dobrodošli, a suradnja škole i roditelja od iznimne je važnosti za djecu jer na taj način vezujemo dva najvažnija dijela njihovih života i vlastitim primjerom pokazujemo koliko cijenimo obrazovanje i ustanovu koja ga provodi, kazala je Žana Lasinović Klarić, ravnateljica OŠ Petra Krešimira IV. Zahvaljujući se roditeljima i djelatnicima škole na odazivu i trudu.

Iz kategorije: Vijesti