Datum objave: 16. Studeni 2022

DOBRA VIJEST / Županija dijeli jednokratnu pomoć vlasnicima objekata uništenih ili oštećenih požaru i to15 posto od procijenjene štete

Diana Ferić
Diana Ferić

Župan Šibensko-kninske županije Marko Jelić raspisao je Javni poziv za dodjelu jednokratne novčane pomoći za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica požara na građevinskim objektim fizičkim osobama -vlasnicima/suvlasnicima građevinskih objekata uništenih ili oštećenih uslijed požara.

Jednokratna novčana pomoć dodijeliti će se vlasnicima građevinskih objekata uništenih ili oštećenih u požaru, za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica požara.

Pravo na dodjelu jednokratne novčane pomoći imaju fizičke osobe - vlasnici/suvlasnici građevinskih objekata koji su uništeni ili oštećeni u požaru uz uvjet da postoji uništenje ili oštećenje objekta, da je šteta evidentirana u Registru šteta te da je šteta procijenjena u iznosu većem od 5.000 kuna.

Jednokratna novčana pomoć odobrava se u iznosu od 15 posto konačno potvrđene štete na građevinskom objektu podnositelja prijave.

Cijeli tekst Javnog poziva pročitajte OVDJE.

Iz kategorije: Vijesti