Datum objave: 18. Studeni 2022

DOBRO JE ČINITI DOBRO / Agenti dobrote pozivaju da pomognemo siromašnoj starici koja je ostala sama, bez muža i oba sina

Diana Ferić
Diana Ferić

Pred nama je božićno vrijeme, vrijeme darivanja, ali i činjenja dobrih djela. Šibenske agentice dobrote potaknule su još jednu dirljivu humanitarnu akciju i to pomoći starici koja je ostala bez ikoga.

'Nema ništa gore nego ispratiti svoju djecu na onaj svijet i na ovom ostati sam. Ušla je ona već u osamdesete, bez muža je ostala odavno, jedan sin je umro prije desetak godina, a drugi nedavno. Išla bi ona najradije za njima, ali ne možeš protiv Božje volje. Nas su zvale žene koje je inače posjećuju, odvoje one od sebe za nju, ali teška su vremena, nema se ni za sebe. Naš plan je da joj skupimo koju kunicu i odvedemo je dućan, nije bila godinama, da ovo malo života što je još pred njom obasjamo jednom zrakom sunca. Nećemo čekati Božić, idemo je razveseliti sada pa da ovaj Božić bar ne bude gladna', stoji u objavi na njihovoj Facebook stranici. Svi koji žele i mogu pomoći  neka se jave Agentima dobrote u inbox.

 
Iz kategorije: Vijesti