Datum objave: 22. Studeni 2022

BUVLJAK U AZIMUTU / Secondhand je hit i u ekološkom i u materijalnom smislu

Diana Ferić
Diana Ferić

Zimsko izdanje buvljaka bit će održano u subotu, 26. studenog u Azimutu, u organizaciji udruga Fotopoetike i Kolektiva 4B i Azimuta.
„ Odjeći, obući i modnim dodacima novi ormar, a vama koja kuna više u kućnom budžetu ili neki novi komad robe jer buvljak je mjesto razmjene odjeće, obuće i modnih dodatak baš kao i dobrih ideja“, glavna je misao vodilja novog Buvljaka u Azimutu
Prijaviti se možete u inbox Facebook stranice Azimut, a zainteresirani sudionici moraju imati par stvari na umu poput toga da ono što misle prodati/razmijeniti mora biti u takvom stanju da bi i sami nosili da im nije malo, veliko, dosadilo ili izašlo iz đira. Zatim, osim odjeće/obuće/modnih dodataka, sa sobom  trebaju ponijeti  i štender na koji će slagati što su ponijeli za dalje te bolje da ponesu pet komada super odjeće/obuće/modnih dodataka nego nepregledna hrpa svega. Također, cijene ne smiju prelaziti sto kuna, a kako je broj sudionika ograničen, nitko tko želi sudjelovati ne bi smio odugovlačiti s prijavama.

Osim što možete povećati budžet za koju kunu kupovinom odjeće iz druge ruke pomažete očuvati Zemlju od suvišnog tekstilnog otpada kojeg već sad ima previš Zato razmišljate ekološki i prijavite se na Buvljak i smanjite svoj ekološki otisak.
Buvljak će se održati u subotu od 10.30 do 13.00h što je i više nego dovoljno vremena za dobar stari shopping i najbolju kavu u gradu. Secondhand nikad nije bio veći hit nego ove godine - uvjerite se zašto! 

Iz kategorije: Vijesti