Datum objave: 28. Studeni 2022

"VEČERA ZA PET" NA ŠIBENSKOM PODRUČJU/ Sudjeluje i šibenski obrtnik Zoran Mikulandra iz obrta "Noa" koji uzgaja i sprema samo zdravu hranu

Diana Ferić
Diana Ferić

U novim epizodama popularnog kulinarskog showa ovog tjedna kuhat će mesarica Mišela, ugostiteljska tehnička Radojka, ugostiteljica Rahela, obrtnik Zoran i turistička djelatnica Antonija. Zanimljivo je da RTL ovotjedne kandidate predstavlja da su iz "Primoštena i okolice", a u njemu sudjeluju i „kuhari” iz Brodarice, Bilica

MIŠELA MUSTAFIĆ (51)

Iz mjesta Zečevo Rogozničko pokraj Rogoznice dolazi Mišela Mustafić koja je po zanimanju mesarica, no radi kao spremačica u školi i u fast foodu, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog zabave i druženja. Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i uporna i voli kuhati za druge. Mišela najčešće priprema bosanska jela, no voli i mediteransku kuhinju, a posebno crni rižoto. Najviše priprema variva, voli jela koja se brzo spravljaju, a kad kuha, kaže da je organizirana i često eksperimentira s jelima. Osim u kuhanju, Mišela uživa u druženju s članovima obitelji, a najradije s unucima.

RADOJKA CURAVIĆ (64)

Radojka Curavić dolazi iz mjesta Brodarica, trenutačno je nezaposlena, a po zanimanju je ugostiteljska tehničarka. Za sebe kaže da vesela i uvijek spremna na izazove, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog dobrog druženja. Svoje slobodno vrijeme najradije provodi s unucima ili radi nešto po vrtu i masliniku. Radojka najviše priprema jela domaće kuhinje, omiljeno jelo joj je biftek, najčešće spravlja razne vrste mesa, a svojom manom prilikom pripreme jela smatra to što uvijek skuha previše hrane.

RAHELA SLAMIĆ (35)

Rahela Slamić radi u ugostiteljstvu, a za sebe kaže da je vesela, komunikativna, zabavna i voli izazove. U slobodno vrijeme ide na folklor, obožava putovanja, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se ponajprije zbog dobre zabave i novog iskustva. Rahela preferira mediteransku kuhinju, kaže kako voli eksperimentirati s jelima, a najviše voli jesti pašticadu i uvijek će rado pripremiti neku tjesteninu. Svojom manom smatra to što uvijek skuha puno hrane, ali pozitivna je stvar što svi hvale njezina ukusna jela.

ZORAN MIKULANDRA (43)

Zoran Mikulandra dolazi iz Bilica kod Šibenika i ima obrt koji se bavim raznim djelatnostima, a ponajviše građevinom. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zato što voli izazove, nove stvari i iskustva, ima natjecateljski duh, voli zdravu hranu, što i želi pokazati na svojoj večeri, a za sebe kaže da je komunikativan, vrijedan i uporan. Najčešće spravlja jela mediteranske i kontinentalne kuhinje, a omiljena su mu jela riža i razne salate. Iskreno kaže kako je ponekad brzoplet prilikom kuhanja, a svojom vrlinom smatra to što kuha bez recepta i sve ispadne ukusno.

ANTONIJA PEDIŠIĆ (51)

Turistička djelatnica Antonija Pedišić dolazi iz Primoštena, a za sebe kaže da je vrijedna, vesela i optimistična osoba. U slobodno vrijeme ide na folklor, pjeva u klapi i obožava maškare, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog druženja, dobre zabave i zanimljivog iskustva. Antonija preferira mediteransku kuhinju, no naglašava kako zapravo kuha sva jela, a tuna joj je omiljena namirnica dok svojom vrlinom prilikom pripreme nekog jela smatra to što je jako brza.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3