Datum objave: 15. Prosinac 2022

TRADICIONALNI DOMJENAK ZA NOVINARE / Na druženju s novinarima u Gradskoj vijećnici župan Jelić doznao da je po drugi put postao djed

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić i šibensko-kninski župan Marko Jelić organizirali sudanas tradicionalni domjenak za šibenske novinare u Gradskoj vijećnici, a prošao je uz dobru vijest – upravo na domjenku županu Jeliću su javili da je postao pod drugi put djed. Telefon mu nije prestao zvoniti, ali je ipak smireno odradio druženje s novinarima. Na svijet je stigla unučica. „U mojoj se obitelji samo cure rađaju. Imamo odnedavno jedino mačka koji je muško”, istaknuo je primajući čestitke.

Mnoge je iznenadilo da je župan Jelić, koji ima samo 46 godina već djed, a njemu je, kako je kazao, posebna radost to što je njegova baka već šukunbaka.

U kratkom obraćanju novinarima i Župan i gradonačelnik Burić su istaknuli dobru dugogodišnju suradnju. Burić je dodao kako bi se „usudio reći da je to prijateljski odnos” jer jedni i drugi rade na boljitku Šibenik i cijele Županije, ponekad složno,a ponekad uz novinarske kritičke osvrte kojih je, kako je istaknuo župan Jelić puno više nego pohvala. U ime Hrvatskog novinarskog društva govorio je potpredsjednik šibenskog ogranka Hrvoje Gunjača koji je prošlog tjedna dobio turističko-novinarsku nagradu za reportažu "Knin grad na 7 rijeka".

Na domjenku su bili pročelnici gradskih i županijskih upravnih odjela.

Iz kategorije: Vijesti