Sidebar Menu

Datum objave: 21. Prosinac 2022

MEDENJACI / Pekarsko poduzeće “Mlinar” u šibenskom pogonu proizvodi ekskluzivne blagdanske medenjake u raskošnom pakiranju. Bit će ispečeno samo 15 000 paketića.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Najveće hrvatsko pekarsko poduzeće „Mlinar” počelo je u svom šibenskom pogonu na Šubićevcu proizvoditi ekskluzivne super fine blagdanske medenjake. Pakira ih u raskošnu, lijepo dizajniranu ambalažu, a bit će ispečeno medenjaka za samo 15000 paketića.
„Mlinar” medenjake u Šibeniku peče po izvornoj tradicionalnoj recepturi,
ali oni sadrže i neke tajne sastojke koji ih čine posebno ukusnima, mirsinima i prhkima. Za „Mlinarove” šibenske medenjake koristi se domaći med vrhunske kvalitete.
Posebno je zanimljiva ambalaža šibenskih medenjaka koja je dizajnirana tako da se nakon otvaranja pretvara u ukras jer se prozorčića na njoj postavljanjem pred bilo kakav izvor svjetlosti pretvaraju u atraktivnu dekoraciju. Šibenski medenjaci osim uz čaj najbolje prijaju uz fino začinjeno kuhano vino.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.