Datum objave: 23. Prosinac 2022

BLAGDANSKI BAKALAR / Danas u 11 sati Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Udruženje obrtnika Šibenik nakon dvije godine ponovno pripremaju božićni bakalara za građane Šibenika

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Udruženje obrtnika Šibenik danas će u 11 sati ispred zgrade Šibenskog kazališta nakon dvije godine pauze zbog epidemije korone, ponovno dijeliti radost Božića s građanima Šibenika uz tradicionalni bakalar.
-Nakon što je pandemija korona virusa na dvije godine prekinula našu dugogodišnju tradiciju, ove godine ususret Božiću, odlučili smo nastaviti s njom i na taj način  doprinijeti blagdanskom ozračju u Šibeniku. Pripremamo tisuću porcija bakalara, a bit će fritula i kuhanog vina. Mi obrtnici ne zaboravljamo potrebite pa ćemo u ime Županijske obrtnička komora i Udruženja obrtnika Šibenik na Badnjak donirati bakalar Pučkoj kuhinji Caritasa u Šibeniku i Kninu. - kaže Joso Smolić, predsjednik Udruženja obrtnika Šibenik i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore.
-Očekujemo da će nam se danas pridružiti velik broj Šibenčana te da ćemo se družiti u ugodnom blagdanskom ozračju, uz naš bakalar kojeg će i ove godine spremati u velikoj tavi naši obrtnici - majstori kuhari. - kaže Ljazer Čivljak, predsjednik Obrtničke komore Šibensko - kninske županije.

Iz kategorije: Vijesti