Datum objave: 15. Siječanj 2023

NAPREDOVANJE / Šibenčanin Emilijo Kalabrić imenovan zamjenikom glavne državne odvjetnice

Diana Ferić
Diana Ferić

Bivši glavni zadarski županijski državni odvjetnik Emilijo Kalabrić, nekada županijski odvjetnik u Šibeniku  svečano je u petak prisegnuo na dužnost zamjenika Glavne državne odvjetnice Republike Hrvatske u Državnom odvjetništvu nakon ga je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na tu dužnosti na svojoj sjednici održanoj 18. i 19. listopada 2022. godine

Kalabrić je prisegnuo su pred predsjednikom Državnoodvjetničkog vijeća Darkom Klierom, a svečanoj su prisezi prisustvovali Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske Zlata Hrvoj-Šipek i zamjenici Glavne državne odvjetnice te državni odvjetnici i zamjenici državnih odvjetnika iz županijskih i općinskih državnih odvjetništava i USKOK-a.

Uz Kalabrića, kao zamjenici Zlate Hrvoj - Šipek prisegnuli su i Jurica Ilić, Diana Pervan, Barbara Sandalj i Michele Squiccimarr.

Kalabrić je za županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru  imenovan prije tri godine nakon što je prethodno bio na mjestu u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Iz kategorije: Vijesti