Sidebar Menu

Datum objave: 24. Veljača 2023

NOVI PROJEKT ERASMUS + / Učenici Prometne škole u Šibeniku na usavršavanju u Sevilli i napravili malo e buggy vozilo

Diana Ferić
Diana Ferić

 Nakon prvog uspješnog Erasmus+ projekta za strukovno obrazovanje i osposobljavanje i dvije mobilnosti u Sevilli Prometno tehnička školau Šibeniku odlučilaje ponoviti jednu od mobilnosti i to u suradnji s partnerima - agencijom Euromind i strukovnom školom Colegio Salesianos Santisima Trinidad iz Seville.

U sklopu tog drugog Erasmus+ projekta „Koraci u budućnost 2“ 16 učenika usmjerenja Tehničar za cestovni promet i Vozač motornog vozila drugih i trećih razreda proveli su dva tjedna na stručnoj praksiu Sevilli. Uspješno su izgradili malo e-buggy vozilo. Vodili su ih i podržavali mentori koji su u lipnju 2022. biliu Šibeniku.

Učenici su stekli stručne i osobne vještine i vratili se iz Seville prepuni dojmova. U Sevilli su boravili od 15. do 30. 10. 2022., a osim prakse su imali i organizirane kulturne aktivnosti u sklopu kojih su razgledali Sevillu, posjetili poznati stadion FC Sevill te susjedne gradove Cadiz i Cordobu. Kako im je bilo pogledajte u Foto galeriji.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.