Sidebar Menu

Datum objave: 31. Ožujak 2023

BISER MORA / Iva Jakoliš i Ante Mihovil Končevski, učenici šibenske Turističko-ugostiteljske škole osvojili srebrnu medalju na jednom od najvećih kuharskih natjecanja u Europi

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Učenici šibenske Turističko-ugostiteljske škole Iva Jakoliš i Ante Mihovil Končevsk, osvojili su srebrnu medalju na 18. međunarodnom kulinarskom natjecanju za profesionalce i učenike turističkih škola „Biser mora“, jednom od najvećih kuharskih natjecanja i gastro festivala u Europi. Izvrsnost i originalnost njihovih kuharskih djela prepoznali su međunarodni kulinarski stručnjaci te ih tako visoko ocijenili da su u izuzetno jakoj konkurenciji zauzeli drugo mjesto.
Osvajanje srebrne medalje na „Biseru mora” nastavak je niza uspjeha koji je šibenske Turističko-ugostiteljska škola postiže na svim relevantnim regionalnim, međuregionalnim i međunarodnim natjecanjima, ne samo iz strukovnih predmeta, već i iz općeobrazovnog dijela predmeta koji se izvode u školi.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.