Datum objave: 13. Travanj 2023

NESREĆA NA A1 / Hrabri vozač kamiona zaštitio je talijanske državljane koji su na autocesti A1 kod mosta „Krka” pali s motora da na njih ne nalete druga vozila

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrabri vozač kamiona hrabro je svojim vozilom zaštitio talijanske državljane koji su jučer na autocesti A1 kod mosta „Krka” pali s motora da na njih ne nalete druga vozila. Policija mu je zahvalila na tom nesebičnom djelu i odala priznanje što je spriječio moguće smrtno stradanje unesrećenog vozača motocikla i njegove suputnice.
Do prometne nesreće, priopćila je policija, došlo je kada je 63-godišnji talijanski državljanin, upravljajući motociklom Honda talijanskih registarskih oznaka, izgubio nadzor nad motociklom, prešao u prometnu traku za pretjecanje i udario u betonski razdjelnik između traka. Od siline udara on i njegova suputnica preletjeli su preko betonskog razdjelnika na suprotni sjeverni kolnički trak autoceste A-1. U tom trenutku naišao je vozač kamiona koji je, vidjevši nesreću, stao i svojim vozilom zaštitio unesrećene Talijane da na njih ne nalete druga vozila.
U ovoj nesreći od
siline udara i pada vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a putnica teške tjelesne ozljede opasne po život te su oboje zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: