Datum objave: 22. Travanj 2023

Biskup Rogić krstio je Pavla i Andriju, peto dijete u vodičkim obiteljima Skočić i Juričev Martinčev: -Zahvaljujemo Bogu što još ima obitelji s brojnom djecom. Bez njih nema budućnos

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski biskup Tomislav Rogić u Vodicama je krstio dva djeteta: Pavla Barakiela, peto dijete u obitelji Ivana i Ane Skočić i Andriju Samuela i peto dijete u obitelji Marka i Tee Juričev Martinčev. Sakrament krštenja slavljen je za vrijeme misnog slavlja u župnoj crkvi Našašća Svetog Križa, a u koncelebraciji su bili župnik Vodica don Franjo Glasnović, don Božo Škember i don Ante Vrcić.
-Zahvaljujemo Bogu što u našem narodu ima još obitelji s brojnom djecom. Bez njih nema budućnosti. Kad bude djece u našim kućama onda će biti radosti i zadovoljstva. Ako djece ne bude, sve se pomalo gasi i gubi svoj smisao. Učvrstimo vjeru i radujmo se životu, poručio je biskup Rogić u homiliji.
Župnik Glasnović zahvalio je roditeljima na prihvaćanju dara života i otvorenosti i ljubavi prema životu i djeci u obitelji.
Nakon misnog slavlja, na trgu ispred crkve upriličen je bratski agape i druženje koje su pripremili obitelji zajedno s Katoličkim skautima, kojima pripadaju. 

Izvor: Šibenska biskupija 

Iz kategorije: Vijesti