Datum objave: 21. Svibanj 2023

KRSTARENJE / Kruzer pun svingera stiže i u Šibenik, cijena putovanja na njemu dostiže 30 000 dolara

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon Dubrovnika i Kotora kruzer kompanije Azamara, pun svignera, parova koji u svoje seksualne odnose uključuju i druge osobe stići će i u Šibenik, a posjetit će i talijansku obalu gdje će putovanje i završiti.

Riječ je o putovanjima koje organizira meksička agencija Original Group koja čak ima i svingerske resorte, ali i brodove koji pod brendom 'Desire' održavaju kružna putovanja. Na tim brodovima koji su opremljeni luksuznim sobama, bazenima, restoranima i barovima održavaju se navodno i zabave, a kruzer ima i kasino, spa i fitness. Gosti su isključivo svigneri.

Na stranicama organizatora putovanja, kompanije Original Group, vidljivo je kako se cijene za luksuzne dvokrevetne kabine kruzera Azamara Quest, koji plovi pod brendom Desire, kreću i do 30.000 američkih dolara. Na brodu se održavaju tematske večeri, erotske radionice i raznovrsne senzualne zabave, ali je potrebno pridržavati se kućnog reda.

Na svingerskom kruzeru moraju se poštovati stroga pravila. Seks na javnim mjestima na brodu nije dopušten, ali zato su tu specijalizirane sobe u koje svaki par može ući i ostvariti maštarije s kim god želi

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3