Datum objave: 01. Lipanj 2023

ZELENA TRŽNICA NA MALOJ LOŽI / Zelena pjaca na Maloj loži počinje raditi 12. lipnja. Grad Šibenik poziva proizvođače iz cijele Hrvatske da na njoj prodaju voće, povrće i druge domaće proizvode.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nakon tri uspješne sezone, Zelena tržnica na Maloj loži bit će otvorena s radom 12. lipnja 2023. godine, a radit će svaki dan osim nedjelje i praznika. Zelena tržnica otvorena je prije tri godina, a pokazalo se da je riječ o korisnom, svrhovitom i dobro prihvaćenom projeku. Grad Šibenik poziva sve zainteresirane s područja Šibensko-kninske i svih drugih hrvatskih županija da iskažu interes za promociju i prodaju svojih proizvoda na Maloj loži te održanje tradicije prodaje lokalnog voća i povrća i drugih prehrambenih proizvoda.
Prijevoz namirnica unutar gradske jezgre od parkinga na Banju do Male lože obavljat će javno poduzeće Grada Šibenika od 6 i 30 do 7 i 15 sati te na povratku od 11 do 11 i 30 sati. Pretovar namirnica moguće je izvršiti i u Logističkom centru Poljana (besplatno do 45 minuta). Najam pijanih stolova i klupa besplatan je no broj prodajnih mjeat je ograničen. Zainteresirani za trženje robe na Maloj loži u prijavi, uz dokaz o registraciji poslovnog subjekta, moraju navesti proizvode koje planirate prodavati te priložiti njihove fotografije, certifikati, etikete, nagrade i sl. Također, zainteresirani trebaju navesti ukoliko  žele prodavati proizvode i u večernjim satima.

Zainteresirani dodatne informacije mogu zatražiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona 022/431-033. Prijave se dostavljaju do 07. lipnja 2023. godine na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22 000 Šibenik s naznakom Zelena tržnica na Maloj loži.

Iz kategorije: Vijesti