Datum objave: 24. Kolovoz 2023

NASILJE / Policija još istražuje jučerašnji napad u Kalelargi na dostavljača u Hajdukovoj majici s likom Miše Kovača

Diana Ferić
Diana Ferić

Još traje kriminalistička obrada vezana za jučerašnji napad na 58-godišnjeg radnika tvrtke "Atlantic trade" na kojeg su dok je dostavljao robu u dućanu Kalelargi nasrnula dvojica mladića, doznajemo od Šime Pavića glasnogovornika PU šibensko – kninske tako da za sada nema službene informacije o tom događaju.

Slobodna Dalmacija da se napad dogodio se jučer, oko 7.30 sati, u središtu Šibenika, ispred prodavaonice trgovačkog lanca "Studenac" u Ulici kralja Tomislava, popularnoj Kalelargi. Navode kako je povod tog sumantog čina bila odjeća koju je nosio nesretni dostavljač. Na sebi je imao bijelu majicu s likom Miše Kovača, koja je dio službenih Hajdukovih suvenira. Momci su nasrnuli na radnika, skinuli mu i iskidali majicu, a zatim su ga napali i ozlijedili lancem koji je bio povodac psa kojeg su vodili, prenosimo iz Slobodne Dalmacije.

Nakon kriminalističke obrade bit će poznato jesu li to bili pripadnici navijačje skupine Funcuti i što je zaista bio povod tom nasilnom činu. Policajcima bi mogle pomoći nadzorne kamere koje su postavljene oko prodavaonice.

Ozlijeđeni čovjek prevezen je u šibensku bolnicu gdje mu se pruža medicinska pomoć.

Iz kategorije: Vijesti