Datum objave: 04. Rujan 2023

EVERGREEN LJETNA ŠKOLA / Veleučilište u Šibeniku organizira edukaciju za analizu podataka u zaštiti okoliša

Diana Ferić
Diana Ferić

Veleučilište u Šibeniku organizira EverGreen ljetnu školu, koja je posvećena unaprjeđenju kompetencija u analizi podataka s naglaskom na primjene u zaštiti okoliša. Ljetna škola će se održati od 5. do 7. rujna ove godine u prostorima Veleučilišta u Šibeniku i Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut.

Ovo događanje je integralni dio Erasmus KA2 projekta "Including Everyone In Green Data Analysis". Veleučilište u Šibeniku je partner ovog projekta, surađujući s partnerskim sveučilištima: Žilinská univerzita v Žiline iz Slovačke, Univerza v Mariboru iz Slovenije, Univerzita Pardubice iz Češke i šibenskim Centrom za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut”, kažu na Veleučilištu.

Digitalna i zelena budućnost leži u rukama obrazovanja, a EverGreen ljetna škola je savršena prilika za usvajanje novih znanja. Uz domaće stručnjake, događaj će okupiti i predavače iz različitih dijelova Europe. Sudionici projekta su posebno ponosni na suradnju s globalno prepoznatim tvrtkama Oracle i Knauf Insulation, koji će kao pridruženi partneri obogatiti program svojim stručnim znanjem i iskustvima.

Iz kategorije: Vijesti